Nyheter på spesialpolet i Vika

Forrige uke kom det en del spennende øl fra bryggeriet vi ikke ser så ofte på Vinmonopolet. Dark Horse Brewing Company (Michigan, US) er kjent for sine mørke øl og du finner nå 3-4 forskjellige stouter på Vinmonopolet i Vika. Stillwater er representert med sin fatlagrede saison Cellar Door, As Follows – en belgian strong ale og en stout: Folklore.

Kvalitetsbryggerier og alle disse ølene er sikre kjøp.

Lost Abbey er tilbake med Witch’s Wit som har vært tilgjengelig tidligere, men har også fått selskap av Cuvee de Tomme, en sur brun øl tilsatt rosiner, sukker, kirsebær, brettanomyces også er den eikefatslagret. Lost Abbey brygger ikke den så ofte og dette er ikke en øl jeg hadde forventet å se på spesialpolene. Har sett rapporter om flasker uten kullsyre så det er nok lurt å kjøpe én flaske og smake på den før man eventuelt kjøper flere.

Andre nyheter: Masse Thornbridge. Blant annet Beadeca’s Well, en smoked porter og en amber som heter Colorado Red. Disse har ikke vært tilgjengelig tidligere.

Omnipollos dobbel IPA, Nebuchadnezzar er tilbake, ferskere enn sist, men allikevel 6 måneder gammel (brygget i November).

Connecticut bryggeriet Two Road som bl.a har brygget øl for Stillwater er også å få kjøpt for første gang på Vinmonopolet. I Vika får du nå kjøpt deres Honeyspot Road White IPA og Road 2 Ruin dobbel IPA.

Også har Beer Enthusiast endelig skaffe en øl de lovet oss til spesialslippet for øl i oktober: Green Flash og St. Feuilliens samarbeidsøl, Belgian Coast IPA. Dessverre så er den allerede 7 – 8 måneder gammel.

7 Fjell Svartekunst, Haandbryggeriet 4 årstider Saison Eple, Haandbryggeriet Tornerose er også å få kjøpt i Vika nå.

Og ikke glem å ta med deg de to første ølene i Lervigs Art Collection. Funky Moi Rye Saison og Skull and Cross Blades Belgian Dark Ale står i hyllene nå.

Alt dette er i tillegg til Vinmonopolets vanlige nyhetsslipp i mai som du finner oversikt over her: http://www.vinmonopolet.no/artikkel/om-vinmonopolet/nye-produkter-i-mai

Cuvee de tommeStillwater

 

 

 

Advertisements
This entry was posted in Nyheter, Omtaler av øl and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s